Welkom

Welkom op de website van Accountantskantoor Geert Dupont. Wij zijn een all-round accountantskantoor met een professionele en persoonlijke aanpak. Dankzij onze bijna 30-jarige ervaring in diverse sectoren bieden wij uw onderneming een reële meerwaarde en zijn wij uw vertrouwenspersoon in fiscale, boekhoudkundige, vennootschapsrechtelijke en overige financiële materies.

Accountantskantoor Geert Dupont BVBA gelegen in Kortrijk werd opgericht in 1986 door Dhr Geert Dupont en is erkend door het Instituut van Accountants-en Belastingsconsulenten (IAB).
Sinds 1994 is het kantoor werkzaam op het huidig adres.
In 2001 is dochter Eline Dupont na haar studies Accountancy-Fiscaliteit toegetreden tot het kantoor en in 2008 de titel van Accountant behaald.

Ons team bestaat uit de zaakvoerders Dhr Geert Dupont en Mevr. Eline Dupont en 5 vaste enthousiaste medewerkers. We garanderen steeds een vaste dossierbeheerder.

Bovendien hebben wij ons omringd met een netwerk van andere kennisspecialisten: bedrijfsrevisoren, advocaten, notarissen, bankiers, makelaars, ....

Raadpleeg ook het overzicht van onze diensten.

Op deze website vindt u actueel nieuws, interessante links en nuttige tools.

Neem contact met ons op voor bijkomende informatie.

 

 Klik hier om eens een kijkje in ons kantoor te nemen.